Aage Hempel Netherlands B.V.
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon
Tel: 0031(0)10-7144200
E-mail:
service-nl@aagehempel.com
Web: www.aagehempel.com

Branche: Maritiem


Aage Hempel is een bedrijf gevestigd in de maritieme markt, gespecialiseerd in de service, verkoop en installatie van een breed assortiment marine electronica, waaronder navigatie-, communicatie- en veiligheids-producten. We zijn mede een leverancier van Satcom solutions.

De Aage Hempel Groep is service agent van alle hoofdfabrikanten en richt zich zowel op technische en functionele innovaties in communicatie, navigatie en de automatisering hiervan.

Onze technische filosofie is om onze klanten het hoogste niveau met betrekking tot service te bieden met een maximale mogelijke ‘’first time fix’’. Dit doen wij door te investeren in intensieve trainingen voor en door meer dan 30 verschillende fabrikanten.

De Aage Hempel Groep wordt ondersteund door alle leveranciers en servicepartners om een optimale oplossingsgerichtheid te behalen. Hierbij zijn wij ISO9001:2008 gecertificeerd, en geauthorizeerd door alle classificatie bureau’s.

De Aage Hempel Groep telt meer dan 120 medewerkers wereldwijd in 20 eigen vestigingen en heeft honderden klanten in de internationale scheepvaart markt: offshore / Scheepsmanagers, scheeps-werven, overheid, service-partners, scheepsagenten, etc.

Onze technische afdeling heeft meer dan 90 jaar gecombineerde ervaring en is beschikbaar voor onze klanten voor eventuele technische vragen of oplossingen. Onze technische afdeling maakt de benodigde technische bouwtekeningen indien u zoekt naar een compleet nieuw systeem.

Wij beschikken tevens over een VDR afdeling die communiceert tussen de klant, classificatie bureau’s en fabrikant om zo al uw vragen te beanwoorden. Hierbij kunt u denken aan Prestatie-tests, ombouw en reparatie van VDR/systemen om zo aan de huidige IMO-regelgevingen te voldoen

Ons hoofd doel is om de klanten een communicatiepunt wereldwijd aan te bieden voor alle vragen met betrekking tot navigatie, communicatie en veiligheids-producten, hierbij strevend naar de hoogste kwaliteit service.