C-Port
Ierlandweg 2
4453 ZG 's-Heerenhoek
Havennummer:3989
Tel:+31(0)118-464222
Fax:+31(0)0118-479162
E-mail:info@c-port.nl
Web:www.c-port.nl

C-Port, Thuis in de haven!

Wie is C-Port?

C-Port is een professionele (haven) logistieke dienstverlener met ca. 160 gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers in vaste dienst.

De activiteiten van C-Port bestaan uit:

C-Port is thuis in de dynamische wereld van scheepvaart en logistiek en opereert o.a. in de havens van het Scheldebekken gebied (Vlissingen en Terneuzen) en in het Rijn- en Maasmondgebied (o.a. Rotterdam, Dordrecht en Moerdijk).

Moderne vorm van arbeidsflexibiliteit

C-Port zorgt voor een moderne vorm van arbeidsflexibiliteit, waarbij vakmanschap, productiviteit en flexibiliteit hand in hand gaan. Hiermee zorgt ze voor veerkracht bij haar klanten in de havens! Flexibiliteit met behoud van vakmanschap.

Functies bij C-Port

Het personeelsbestand bestaat uit geschoolde en gekwalificeerde haven-werkers waaronder heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, tugmasterchauf-feurs, reachstackerchauffeurs, tally contro-leurs, kraanmachinisten, riggers en laad- en lospersoneel. Daarnaast beschikt C-Port over eigen planners, leidinggevend en toezichthoudend personeel.

Keurmerken C-Port

C-Port BV voldoet vanzelfsprekend aan de NEN 4400-1 norm (zie ook: Stichting Normering Arbeid). Sinds 2007 is er één hoogwaardig en onafhankelijk betrouw-baarheids -keurmerk voor alle onder-nemingen die arbeidskrachten ter be-schikking stellen: Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Verder is C-Port ook VCU gecertificeerd.

Contactgegevens:

C-Port Rotterdam, Albert Plesmanweg 43L 3088 GB Rotterdam, Tel:+31(0)10-2944350