KWS Infra/Aquavia
Ziel 12
4704 RS Roosendaal
Phone: 0031(0)115-47220
Fax: 0031(0)115-472357
E-mail: roosendaal@kws.nl
Web: www.kws.nl


Branche: Bouw


KWS Infra: de verbindende factor! Mensen verbinden via infrastructuur over land en water, boven en onder de grond. Dat is wat VolkerWesselsonderneming KWS Infra doet. Wij beschikken hiervoor over kennis van advies, ontwerp, realisatie, exploitatie en onderhoud. Van specialisme tot totaaloplossing KWS Infra is marktleider op het gebied van wegenbouw. Wij opereren op landelijke schaal, maar wel vanuit regionale vestigingen, dochters en deelnemingen. Op deze manier zitten we dicht bij onze opdrachtgevers: de particulieren en lokale overheden. KWS Infra voert zowel grote, complexere als kleinere (infrastructurele) projecten uit. Door de kennisdeling tussen de verschillende dochterondernemingen kunnen wij specialistisch te werk gaan maar ook voor ieder project een totaaloplossing bieden. Ruim honderd jaar ervaring maakt KWS Infra dé partner voor infrastructurele projecten.

Gespecialiseerde kennis Succesvol aan de lokale infrastructuur werken, vereist feeling met je omgeving, zo geloven wij. Onze vestigingen hebben daarom kennis van de omstandigheden, de cultuur en de geschiedenis, en onze opdrachtgevers profiteren hier optimaal van. Net als van de gespecialiseerde afdelingen van KWS Infra en andere VolkerWesselsondernemingen:

Maatschappelijk bewustzijn Omgevingsbewust is één van onze kenmerken. Ons vizier is namelijk altijd gericht op de samenleving. We zorgen voor een goede informatie-uitwisseling en anticiperen op problemen in de praktijk. Dit is ingegeven door ons besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid. KWS Infra werkt bijvoorbeeld al jaren aan duurzame producten. Oud asfalt, licht-verontreinigde grond en andere materialen worden maximaal hergebruikt. Daarnaast wordt de uitstoot bij de asfaltproductie nauwlettend in de gaten gehouden. Maar we hebben meer innovatieve producten en ontwikkelingen:

De beste ideeën ontstaan als mensen hun krachten bundelen. Wij verbinden deze mensen. KWS Infra: bron van vooruitgang.