PO Box 5130
4380 KC Vlissingen
The Netherlands
Phone: 0031(0)118-491320
E-mail: info@zppc.nl

Welkom op de website van Zeeland Port Promotion Council (ZPPC).

ZPPC is een non-profit organisatie met meer dan 100 participanten uit de Zeeuwse havensector gesitueerd in de havens van Terneuzen en Vlissingen.

Het belangrijkste doel van ZPPC is de promotie van de Zeeuwse havens en de diensten van onze participanten in binnen- en buitenland. Onze participanten zijn bedrijven zoals stuwadoors, scheepsagenten, forwarding- en transport, logistiek, cleaning, scheepsreparaties, towage & salvage en industriƫle producenten in de havens.

De havens van Zeeland hebben een strategische ligging tussen Rotterdam en Antwerpen. Onze havens bieden land, diep vaarwater, directe toegang van en naar open zee en terminals voor de handling van allerlei goederen. Daarnaast hebben ze uitstekende filevrije achterlandverbindingen over de wegen, via het spoor en binnenvaart. De vaartijd naar onze havens is zelfs 6 uur korter dan de vaartijd naar Antwerpen.

De participanten bieden haven gerelateerde diensten en logistieke oplossingen voor alle type goederen. Ze zijn flexibel, bieden service en kwaliteit, zijn betrouwbaar en gemakkelijk om zaken mee te doen. De werknemers zijn toegewijd en hoogopgeleid.

Aarzel niet en neem met ons contact op als u op zoekt bent naar een haven of havendiensten. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen naar business mogelijkheden en oplossingen te zoeken in onze havens.

Met vriendelijke groet,

Henk de Haas Voorzitter Zeeland Port Promotion Council