Schipper Groep BV
PO Box 410
4530 AK Terneuzen
Phone: 0031(0)115-641555
E-mail: info@schippergroep.nl
Web: info@schippergroep.nl

Branche: Financiƫle dienstverlening


De historie van de Schipper Groep gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht en anno 2014 tellen wij 13 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Schipper biedt ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resources.

De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate finance, Pensioen, Personeel & Organisatie. De identiteit van onze organisatie is te vertalen in: no-nonsense, professioneel met een persoonlijke aanpak. "Schipper, de adviseur naast de ondernemer" zegt wie we zijn en wat we doen.

Bij de totale groep werken ongeveer 300 professionals op allerlei gebieden. Niet alleen voor accountants en belasting-adviseurs bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een sparringpartner voor onze mkb-klanten. Wij gaan niet op de stoel zitten van de ondernemer, maar wel er pal naast.

Uw vraagstukken zijn onze vraagstukken om op te lossen. Door de inzet van onze kennis, inzet en creativiteit komen we samen met u tot concrete en over-zichtelijke oplossingen. Onze regionale binding zorgt dat we uw branche, afzetmarkt en concurrenten kennen en nog sneller en slimmer kunnen anticiperen op uw vraag.