Shipping, Trading & Transport (S.T.T.) Group of Companies
PO Box 1057
4388 ZH Oost-Souburg
Phone: 0031(0)118-467778
Fax: 0031(0)118-478833
E-mail: info@agency-stt.com
Web: www.agency-stt.com


Branche: Logistiek


S.T.T. B.V. is een all-round service provider voor scheepseigenaren, charterers en andere partijen in de scheepvaart. S.T.T. B.V. en haar partners opereren vanuit het nieuwe kantoor, genaamd Business Center Seaports, gesitueerd in het centrum van de Zeeuwse havens. In dit gebouw bevinden zich vele disciplines, zoals een stuwadoor, een cargadoor, transport en chartering, maritieme en industriële reiniging en een internationale handels-divisie. Dit maakt het mogelijk om onze klanten een compleet service pakket aan te bieden, alles vanuit één centraal coördinatiecentrum.

Shipping: Onze cargadoorsafdeling levert 24/7 service

Trading : Handel, import en export van goederen voor- en namens onze klanten, wereldwijd. Verzorgen van documenten, certificaten, inspecties zowel kwaliteit als kwantiteit.

Transport: Via weg, spoor, binnenvaartschip of coaster. De havens van Vlissingen en Terneuzen hebben directe toegang tot de Noordzee en inland verbindigen naar alle economische centra in Noord-West Europa binnen een radius van 400 kilometer.

Zeeland Cruise Port: Onderdeel van S.T.T. Group of Companies, promoot Zeeland wereldwijd als bestemming voor zee- en rivier cruiseschepen.