VEREX customs services -
L. de Meijer b.v.
Westkade 1
4551 BV Sas van Gent
Tel: 0031(0)115-451210
Fax: 00(0)115-453350
E-mail: info@verexdemeijer.nl
Web: www.verexdemeijer.nl

Begin 1900 wordt vanuit het Terneuzense Op– en Overslagbedrijf August de Meijer in diverse havens een bijkantoor opgericht. Zo ook in Sas van Gent waar een grens-kantoor geopend werd met de naam 'Expeditiebedrijf L. de Meijer'.

In de loop der tijd is er een samenwerking ontstaan tussen diverse collega-bedrijven in Sas van Gent. Hierdoor ontstond in 1978 de nieuwe naam Verex (Verenigde Expediteurs). De naam Verex is bij onze relaties steeds blijven bestaan.

VEREX- Customs services is voor veel bedrijven een vraagbaak op het gebied van: - douane zaken - accijns - grens overschrijdende BTW - overslag - bunkering - Oorsprong certificaten

VEREX doet aangiften in heel Nederland en adviseert ook in België. Specialiteiten zijn o.a. natte en droge bulk, veterinaire aangiften, douane vereenvoudiging vergunning aanvragen voor bedrijven en fiscaal vertegenwoordiging voor buitenlandse ondernemers.

De medewerkers hebben alle mogelijke opleidingen gevolgd, en blijven up to date door regelmatige cursussen en seminars op het gebied van douane en inter-nationale handel te volgen. VEREX is sinds februari 2008 bij de douane AEO-gecertificeerd.