ZPPC ondersteunt project Zeeuwse Havens

De Zeeuwse jeugd lijkt zich nauwelijks bewust van te zijn wat er in de havens allemaal gebeurt. Wat voor bedrijven zijn er gevestigd? Wat doen die bedrijven? Wat voor beroepen zijn daar te vinden? Om de leerlingen in het basisonderwijs en de laagste klassen van het voortgezet onderwijs hier een beter beeld van te geven organiseert het Huis van de Techniek het project Zeeuwse Havens. ZPPC ondersteunt dit initiatief van harte.

Doel van het project is om leerlingen uit groep 7, 8 en de laagste klassen van het voortgezet onderwijs kennis te laten maken met de bedrijven die gevestigd zijn in de Zeeuwse havens door middel van gastlessen, een bedrijfsbezoek en een eindopdracht.

Op dit moment is de werving van scholen aan de gang, daarna zullen bedrijven benaderd worden. Mocht u nu al belangstelling hebben en meer willen weten, stuur dan een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur van ZPPC houdt u op de hoogte over het vervolg van dit project.

Yara Sluiskil versleept grootste lading ooit

Mask