STT neemt Van Hamburg Cleaning over

STT Holding (volledig aandeelhouder/eigenaar van Zeeland Maritime Cleaning) heeft met ingang van 2 mei 2019 de activiteiten van Van Hamburg Cleaning overgenomen. 

Zeeland Maritime Cleaning is gespecialiseerd in maritieme- en industriĆ«le reiniging. Zij verricht cleaning- en transportwerkzaamheden in het ARA gebied. Van Hamburg Cleaning heeft al meer dan 85 jaar ervaring in onder andere industriĆ«le reiniging, afval management, transport, opslag & handling.  

In een reactie op de overname stellen Marijn van Nispen (directeur STT) en Jan van Hamburg het volgende: "Wij zijn verheugd dat wij onze activiteiten en krachten hebben kunnen bundelen, waardoor wij beiden onze klanten met een nog completer en breder pakket diensten, kunnen bedienen en ontzorgen. Uiteraard kunt u gewoon beroep blijven doen op de voor u bekende en vertrouwde contactpersonen. Wij zijn ervan overtuigd, dat deze overname u vele nieuwe mogelijkheden zal gaan bieden en wij kijken dan ook uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking."

Bekijk via onderstaande link een clip die de voordelen van de overname illustreert.

 

 

.be">

 

Mask