Yvonne de Wolf legt haar secretariaat-functie neer

Al 17 jaar is Yvonne de Wolf de vrouw achter de schermen bij wat eerst de Port Promotion Council Zeeland was, toen de ZPPC en nu de North Sea Port Promotion Council. Per 1 januari 2020 legt zij echter haar functie van secretariaat neer om samen met haar man van een welverdiend pensioen te gaan genieten. “Ik heb dit werk zeventien jaar lang met heel veel plezier en liefde gedaan. Het is heel erg leuk en heel erg afwisselend werk.”

In 2003 werkte Yvonne bij STT Group of Companies toen haar toenmalige directeur aanbood om het secretariaat van de Port Promotion Council Zeeland over te nemen en Yvonne om haar hulp vroeg. “Het is ontzettend leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van alle evenementen en om er zelf bij te zijn. Ik ben mee geweest naar internationale beurzen en handelsmissies in onder andere München, Shanghai en St Petersburg; dat was genieten. Het is zulk afwisselend werk.”

Hoewel ze zich verheugd op haar pensioen en de kans om meer te gaan reizen met haar man (de eerste reis is al gepland!), gaat ze haar werkzaamheden ook missen. Yvonne: “Ik ga vooral het contact met de participanten heel erg missen. Het is een heel fijne groep mensen die de afgelopen jaren flink gegroeid is. Toen ik begon, kwamen er ongeveer dertig mensen naar een bijeenkomst. Inmiddels is dat zo’n zestig of zeventig man.” 

Yvonne was ook nauw betrokken bij de organisatie van de Zeeuwse Havendag en een aantal jaren voorzitter van de werkgroep. In 2020 helpt ze nog één keer mee met de organisatie. “Hoewel ik per 1 januari stop, heb ik toch besloten om nog te helpen met de Havendag. Het is veel werk, maar zo ontzettend leuk om te doen. Op deze manier hoef ik niet in één keer afscheid van alles te nemen.”

Yvonne de Wolf 2

Mask