Nazomer Haventreffen druk bezocht

Op donderdag 7 september hield Promotion Council North Sea Port het Nazomer Haventreffen. Met 115 aanwezigen, een boeiend verhaal van de gastspreker, een mooie locatie en prachtig weer, kunnen we zeker spreken van een geslaagd event.

Op de Mariahoeve in Nieuwdorp (Vlissingen-Oost) trapte voorzitter Henk de Haas de bijeenkomst af, waarna hij het woord gaf aan gastspreker Maarten den Dekker, Chief Sustainability bij North Sea Port. In deze nieuwe functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het beleid van het havenbedrijf op het gebied van energie, klimaat en circulariteit.

Duurzaamheid is een cruciale pijler in de strategie van North Sea Port. Tegelijkertijd heeft de haven een zeer sterk en divers industrieel cluster. In zijn presentatie vertelde Maarten den Dekker hoe industrie, haven en overheden grensoverschrijdend samenwerken om de transitie van de bedrijven naar klimaatneutraal te realiseren.

Aansluitend konden de gasten genieten van een heerlijk walking dinner en ondertussen napraten over het actuele onderwerp en natuurlijk netwerken.

 

Hieronder een beeldimpressie van de bijeenkomst.

thumbnail IMG 3904

Mask